Wednesday, 18 April 2012

Cinta Kita
 Salam.. =))lame btul PUTERI xupdate blog nihh..adoii bz sgt la.kje punye lah bykk dgn BERCINTA lagi..sebut pasal cinta ,
Bese la kan ad percintaan ade pasang surutnye..Tp PUTERI sgt beruntung ade si dia dalam hidup PUTERI..Dia terlalu sempurna bagi PUTERI..dia sentiase amik berat pasal PUTERI..penyayang..dlm mase yg sam dia slalu hiburkan hati PUTERI..kekadang,sifat dia yg manje tuhh yg wat PUTERI suke sgt.. comelll hihhiihi..
Tp law dia wat perangai Ya Allah..geram pon ade..Dia  memang selalu jd yang terbaik untk PUTERI..hehehe..oppss..xleh puji lebih2..kang kembang pulak..hahah..skunk nihh.kitorg dah pk mase depan plak..pe agk nye ehh.??
PERKAHWINAN  
la kan..pe lagii..masing2 ngh kumpul dwet nk kawen..huhu..bile la agknye..tak tahu..cume dah cukup nty ade lah rezki nk kwen tuuhh..perancangan memg dah buat..tp hanye PUTERI ngn dia jew bile n tunggu jew lah..hehhe..Hope sgt smua jln ngn lncar..amin~PUTERI rase klaka sgt la smalam coz..punye la gelabah nye PUTERI call dia tp xagkat..Ya Allah punye risaw nye PUTERI hanye tuhan jew yg taw..hehe..Ade kew dia ckp PUTERI cam mati laki carik dia..Then dia gelakkan puteri taw..ape lah..PUTERI tgh risaw kn dia dia men2 lak ..adooiiii..law dekat PUTERI dah lame lah PUTERI cubit2 die tuhh...(cubit2 sayang jew)
huhuu..satu hal lagi pasal dia nihh..dia terlalu kuat cemburu..kua ngan fmily pon dia jeles..tuh xpham la kenape..saba jer lahhh..hahaha..law ngn kawan laki lagi lahh..pham2 jew la..k la..papew pon PUTERI sayang dia sgt2..dia tuhh kan BINTANG HATI ^PUTERI^....=))

 L.O.V.E -only u MOHD RIDZWAN BIN ZAKARIA. 



No comments:

Post a Comment