Tuesday, 7 October 2014

Masa Kian Tiba.

hai... Assalamualaikum.. and good morning to all my friends.. today..i would to say something ..hehehe.. you know what? i'm happy with mylife....of coz lah.. xsmpai 1 month jew lagi i nak abis study..wahh.eppy gile..so..kne kerja keras skit lah ntuk last sem nih.. macam biasa ..sangat busy and takde mase untuk insan tersayang... opss!! ade ke insan tersayang... hahaha.. forget it.. but.. tu smua tak penting.. pk study dulu kay.. i ade something nak share.. nak tahu ke?? i just nk share my pic classmate jew.. sepanjang i berada lam class.. i sangat selesa ngn they all... diorg sangat sporting.. even kitorg ni bukan lah sebaya kan....
pic ni i dah edit skit.. sbb byk sgt.. :)


tgk diorg ni sporting x??mcm2 gaya diorg i nk buat..


kata diorg korean style??yeke?


selfie selfie selfie...kat mne -mne pon nk selfie.. layan kan jew..
oke..ni plak time kitorg ade measured drawing kat bongek..yg tengah tuh lecturer i.. cantek x???hehehe


diorg ni bile dah bergambar mula lah klua mcm2 gelagat...


tgk nih.. ketua selfie yg depan tuh.. si apit nama nyew...


bile dah selfie namanye.. xmenyempat cm ni lah jadinya..x sempat nk ready langsung... klaka babe...


selfie selfie selfie.. :P


 dan lagi... lecturer i pon same berselfie.. smua nih akan jadi kenangan tak lama lagi.. :( sedih plak asenye....

nih baru skit jew dari class i yg korang tahu... ade byk lagi... law nk cite memang panjang lah kan... so.. mata i ni pon dah rabak xtido.. siapkan report measured nih la.. hihi.. dah bosan sangat. saje nk sharing ngn u all smua... so... pas nih i nk sambung tido lah dulu kan.. after tu... i nk continue report lagi sikit... pas tuh i update lagi eh pic terbaru... or cite terbaru ari ni ke??..ade ke yang nk dengar cite i ni agaknyew.??? tak kesah lah... hope u all enjoykan pe yg i share nih... bye... salam.. :)

No comments:

Post a Comment